مقاله جداسازی و خالص سازی اسانس گیاه درمنه دیفوزا (Artemisia diffusa) به روش کروماتوگرافی گازی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی و خالص سازی اسانس گیاه درمنه دیفوزا (Artemisia diffusa) به روش کروماتوگرافی گازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و خالص سازی اسانس گیاه درمنه دیفوزا (Artemisia diffusa) به روش کروماتوگرافی گازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
درمنه گیاهی است از خانواده آستریاسه یا کمپوزیته (کاسنی) با جنس های متنوع که 200 الی 400 گونه را شامل می شود. بسیاری ازگونه های درمنه دارای اسانس های فرار می باشند. اسانس گیاه Artemisia diffusa به روش تقطیر با آب استخراج شد سپس توسط کروماتوگرافی گازی (GC-MS) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که گیاه Artemisia diffusa دارای درصد بالایی اسانس بوده و از طرفی 32 ترکیب در اسانس آن شناسایی شد که عمده ترین ترکیبات آن مربوط به ترکیبات مونوترپن اکسیژنه بوده و چهار ترکیب، عمده ترین ترکیبات اسانس را تشکیل دادند که عبارت بودند از کامفن، پاراسایمن، پارامنت- ا-ان- 2 ال و لینالول، که 42/19% از اسانس گیاه را تشکیل می دهند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0